
4. 12 ресторанів KFC
Побудовано у 4-х регіонах країни за індивідуальним дизайн-проектом.
В своём стремлении повысить качество жизни, они забывают, что консультация с широким активом не оставляет шанса для вывода текущих активов. Также как глубокий.
30-90
Діб
100-400
Квадратних метрів
300
Горняток кави
100+
Осіб у проєкти
Детальніше про проєкт
Починаючи від демонтажу, закінчуючи монтажем та розстановкою обладнання.
Усі ресторани відкриті у термін.
Етапи процесу

Дизайн, проєктування
Планування; візуалізація; комплект робочих креслень; підбір меблів та аксесуарів; технагляд.

Планування робіт
Договір із замовником; складання кошторису та погодження; графік робіт.

Чорнові роботи
Демонтаж; монтаж перегородок; штукатурні роботи; стяжка; монтаж гіпсокартону; розведення сантехніки та опалення; розведення проводів; плиткові роботи.

Чистові роботи
Шпаклівка; фарбування, шпалери, декоративне оздоблення стін; монтаж підлогових покриттів; монтаж сантехприладів; монтаж електрофурнітури; монтаж натяжних стель; встановлення меблів.